Motiva familjeresurs

Gävleborgs län

Information

Motiva familjeresurs är ett bolag som finns i Sandviken. I Motiva familjeresurs finns det lite olika personer som är förknippade och det är Axell, Anna-Lena som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Motiva familjeresurs så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Motiva familjeresurs på telefon .

Rådgivning, samtalsbehandling och stöd till familjer och individer i öppenvård. En lättillgänglig och flexibel verksamhet som anpassas efter individens behov och förutsättningar t.ex. via hembesök. Verksamheten vänder sig till privatpersoner, företag och vårdgivare från socialtjänst, psykiatri, skola.

Idag är Motiva familjeresurs av bolagstypen Enskild firma.

Motiva familjeresurs är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Motiva familjeresurs innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-11 och Motiva familjeresurs är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-11-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Motiva familjeresurs så är det följande:

Motiva familjeresurs har 600504-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.