SanEko Sandvikens Ekonomi- och Redovisningsbyrå

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och SanEko Sandvikens Ekonomi- och Redovisningsbyrå är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SanEko Sandvikens Ekonomi- och Redovisningsbyrå är ett av dem. Statusen för SanEko Sandvikens Ekonomi- och Redovisningsbyrå är att Bolaget är aktivt.

SanEko Sandvikens Ekonomi- och Redovisningsbyrå är ett Enskild firma och skapades 1998-05-18. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SanEko Sandvikens Ekonomi- och Redovisningsbyrå ska trivas.

SanEko Sandvikens Ekonomi- och Redovisningsbyrå är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsult inom redovisnings- och ekonomitjänster.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SanEko Sandvikens Ekonomi- och Redovisningsbyrå är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är SanEko Sandvikens Ekonomi- och Redovisningsbyrå och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med SanEko Sandvikens Ekonomi- och Redovisningsbyrå så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7170205.

.

De som är på något sätt har med SanEko Sandvikens Ekonomi- och Redovisningsbyrå är Andersson, Laila Marie som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

SanEko Sandvikens Ekonomi- och Redovisningsbyrå har 600609-XXXX som sitt organisationsnummer.