Martins Maskinkonsult

Gävleborgs län

Information

Martins Maskinkonsult hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Martins Maskinkonsult finns. I Sandviken så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Martins Maskinkonsult tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Martins Maskinkonsult har haft sedan -0001-11-30. Martins Maskinkonsult har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Martins Maskinkonsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-254007.

Sandviken arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Martins Maskinkonsult har idag 610203-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Martins Maskinkonsult

Försäljning och reparationer av maskiner inom miljö- och städområdena. Tillverkning, försäljning av låskonstruktioner för bl.a vägbommar, industrigrindar samt försäljning och reparationer av tävlings motorcyklar.

I Martins Maskinkonsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Leppäkorpi, Bo Martin som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .