Kungslarm & Teknik

Gävleborgs län

Information

611004-XXXX är organisationsnummer för bolaget Kungslarm & Teknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kungslarm & Teknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Kungslarm & Teknik finns i.

Kungslarm & Teknik har varit registrerat sedan 2005-03-11 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kungslarm & Teknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-28.

Kungslarm & Teknik är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Kungslarm & Teknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kungslarm & Teknik så kan ni göra det på telefon genom 070-2993362 eller genom brev på följande adress:

Säkerhetsanläggningar främst inbrotts- och trygghetslarm, passagesystem. Allmänna Svagströmsanläggningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Kungslarm & Teknik och det är Flodin, Nils-Göran som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,