Dan Pants Byggnadsteknik

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och Dan Pants Byggnadsteknik är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Dan Pants Byggnadsteknik är ett av dem. Statusen för Dan Pants Byggnadsteknik är att Bolaget är aktivt.

Dan Pants Byggnadsteknik är ett Enskild firma och skapades 1998-09-10. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som Dan Pants Byggnadsteknik ska trivas.

Dan Pants Byggnadsteknik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Allt inom byggnation, mark- och anläggningsarbeten, VVS, rör, ventilation, betong, trä, plåt, järn, glas, smide, måleri, platt- sättning, möbelrenovering, håltagning, sågning i sten och betong, sanering och skrotningsarbeten, ritning och konsultering inne- bärande försäljning av färdiga ritningar inom byggnation och ekonomisk planering för nybyggnationer och renovering, tillverk- ning av djurprodukter, inköp av byggmaterial, uthyrning av mark- planeringsmaskiner, byggställningar, värmefläktar, byggtorkar och avfuktare, försäljning av byggmaterial, VVS-artiklar och egen- byggda färdiga timmerhus och sportstugor, export av egentill- verkade timmerhus och sportstugor, import av byggmaterial och byggmaterial till djurprodukter såsom kattklätterträd, sanering av asbest samt handel med värdepapper och därmed förenlig verk- samhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dan Pants Byggnadsteknik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Dan Pants Byggnadsteknik och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Dan Pants Byggnadsteknik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3156380.

.

De som är på något sätt har med Dan Pants Byggnadsteknik är Pant, Dan Erland som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Dan Pants Byggnadsteknik har 611019-XXXX som sitt organisationsnummer.