A.D. Tygsalongen

Gävleborgs län

Information

A.D. Tygsalongen hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där A.D. Tygsalongen finns. I Sandviken så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. A.D. Tygsalongen tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket A.D. Tygsalongen har haft sedan 2001-03-16. A.D. Tygsalongen har funnits sedan och 2001-03-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till A.D. Tygsalongen så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3393504.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

A.D. Tygsalongen har idag 611109-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för A.D. Tygsalongen

Försäljning av tyg, tillbehör, gardinstänger samt sömnad.

I A.D. Tygsalongen så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dyrebrant, Kajsa Anette som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .