WilhelminaEntreprenören X Media, WeXMedia

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och WilhelminaEntreprenören X Media, WeXMedia är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och WilhelminaEntreprenören X Media, WeXMedia är ett av dem. Statusen för WilhelminaEntreprenören X Media, WeXMedia är att Bolaget är aktivt.

WilhelminaEntreprenören X Media, WeXMedia är ett Enskild firma och skapades 2000-04-10. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som WilhelminaEntreprenören X Media, WeXMedia ska trivas.

WilhelminaEntreprenören X Media, WeXMedia är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-02. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Web och it-tjänster, utbildning. utgivning av reklam och annonsblad ' -tidning. marknadsföring, administrativa tjänster, fastighetsservice' förvaltning. försäljning av böcker och trycksaker. arrangera mässor, utställningar, konferenser och happenings. servering. transport.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att WilhelminaEntreprenören X Media, WeXMedia är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-04-12.

Idag är WilhelminaEntreprenören X Media, WeXMedia och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med WilhelminaEntreprenören X Media, WeXMedia så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-10224.

.

De som är på något sätt har med WilhelminaEntreprenören X Media, WeXMedia är Glimmerbeck, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

WilhelminaEntreprenören X Media, WeXMedia har 620707-XXXX som sitt organisationsnummer.