Progress partner Anna-Karin Johansson

Gävleborgs län

Information

Progress partner Anna-Karin Johansson är ett företag som finns i Sandviken. I Progress partner Anna-Karin Johansson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Ulla Anna-Karin som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Progress partner Anna-Karin Johansson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Progress partner Anna-Karin Johansson på telefon 070-3725528.

Konsultverksamhet inom jämställdhet, värdegrund och genusverksamhet.

Idag är Progress partner Anna-Karin Johansson av bolagstypen Enskild firma.

Progress partner Anna-Karin Johansson är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Progress partner Anna-Karin Johansson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-09-02 och Progress partner Anna-Karin Johansson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-09-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Progress partner Anna-Karin Johansson så är det följande:

Progress partner Anna-Karin Johansson har 630101-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.