Axteka Import & Service

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och Axteka Import & Service är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Axteka Import & Service är ett av dem. Statusen för Axteka Import & Service är att Bolaget är aktivt.

Axteka Import & Service är ett Enskild firma och skapades 2007-07-20. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Axteka Import & Service ska trivas.

Axteka Import & Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Import och försäljning av sportfiskeartiklar, peruker, löshår samt dit tillhörande artiklar. Om och tillbyggnad av fastigheter, samt renovering av dito. Reparationer och service av fordon.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Axteka Import & Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06.

Idag är Axteka Import & Service och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Axteka Import & Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-259230.

.

De som är på något sätt har med Axteka Import & Service är Harjula, Veli-Pekka som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Axteka Import & Service har 630302-XXXX som sitt organisationsnummer.