Fotstugan Lena Gustavsson

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och Fotstugan Lena Gustavsson är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Fotstugan Lena Gustavsson är ett av dem. Statusen för Fotstugan Lena Gustavsson är att Bolaget är aktivt.

Fotstugan Lena Gustavsson är ett Enskild firma och skapades 1999-09-06. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Fotstugan Lena Gustavsson ska trivas.

Fotstugan Lena Gustavsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av hudvårdsprodukter, strumpor, tofflor, skor, fot- och benmassage. handel med värdepapper. fotvård, medicinsk fotvård, artikulering, tejpning, vaxning, frans- och brynfärg- ning, ansiktsbehandling, spa-behandling och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fotstugan Lena Gustavsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Fotstugan Lena Gustavsson och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Fotstugan Lena Gustavsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-663208.

.

De som är på något sätt har med Fotstugan Lena Gustavsson är Gustavsson, Lena Elisabeth som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fotstugan Lena Gustavsson har 630809-XXXX som sitt organisationsnummer.