Veterinärstugan i Järbo

Gävleborgs län

Information

Veterinärstugan i Järbo är en verksamhet som finns i Sandviken. I Veterinärstugan i Järbo finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ahl, Irene Elisabeth som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Veterinärstugan i Järbo så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Veterinärstugan i Järbo på telefon 0290-71332.

Veterinärverksamhet samt därmed förenlig informationsverksamhet såsom föredrag och trycksaksproduktion, uppfödning och försäljning av reptiler samt tillverkning och försäljning av keramik.

Idag är Veterinärstugan i Järbo av bolagstypen Enskild firma.

Veterinärstugan i Järbo är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Veterinärstugan i Järbo innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Veterinärstugan i Järbo är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Veterinärstugan i Järbo så är det följande:

Veterinärstugan i Järbo har 630903-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.