Gammelgårds Jordbruk

Gävleborgs län

Information

631005-XXXX är organisationsnummer för bolaget Gammelgårds Jordbruk. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gammelgårds Jordbruk är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Gammelgårds Jordbruk finns i.

Gammelgårds Jordbruk har varit registrerat sedan 2007-04-03 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gammelgårds Jordbruk så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-01.

Gammelgårds Jordbruk är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Gammelgårds Jordbruk är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gammelgårds Jordbruk så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Jord och Skogsbruk

Det finns olika personer som har en koppling med Gammelgårds Jordbruk och det är Henricsson, Reine Nils-Olof som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,