S Björklund Service

Gävleborgs län

Information

S Björklund Service hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där S Björklund Service finns. I Sandviken så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. S Björklund Service tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. S Björklund Service har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till S Björklund Service så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

S Björklund Service har idag 640805-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för S Björklund Service

Konstruktion, tillverkning och försäljning av elektroniska produkter avsedda för bl a datorer, hissar, styr- och reglerteknik och kommunikation inklusive därtill hörande tillbehör.

I S Björklund Service så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björklund, Lars Erik Stefan som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .