Peter Säde konsulting

Gävleborgs län

Information

650504-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Peter Säde konsulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Peter Säde konsulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Peter Säde konsulting finns i.

Peter Säde konsulting har varit registrerat sedan 2004-08-02 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-06-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Peter Säde konsulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-06-10.

Peter Säde konsulting är och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Peter Säde konsulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Peter Säde konsulting så kan ni göra det på telefon genom 026-250734 eller genom brev på följande adress:

Erbjuda tjänster inom affärs- och verksamhetsutveckling samt ekonomi och ekonomistyrning.

Det finns olika personer som har en koppling med Peter Säde konsulting och det är Säde, Peter som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,