Anna-Lotta's inredning

Gävleborgs län

Information

651222-XXXX är organisationsnummer för bolaget Anna-Lotta's inredning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anna-Lotta's inredning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Anna-Lotta's inredning finns i.

Anna-Lotta's inredning har varit registrerat sedan 2007-04-18 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anna-Lotta's inredning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-28.

Anna-Lotta's inredning är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Anna-Lotta's inredning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Anna-Lotta's inredning så kan ni göra det på telefon genom 0290-37041 eller genom brev på följande adress:

Inredningsbutik. handel och försäljning av inredningsdetaljer, hantverk och möbler. tillhandahåller även serviceverksamhet där det utförs tjänster som enklare inredningsuppdrag, trädgårdsskötsel samt hemnära tjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Anna-Lotta's inredning och det är Åsberg, Anna Kristina Margareta som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,