PDX i Sandviken

Gävleborgs län

Information

PDX i Sandviken är ett bolag som finns i Sandviken. I PDX i Sandviken finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dilén, Olof Pontus som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med PDX i Sandviken så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå PDX i Sandviken på telefon 070-2185331.

Försäljning av varor och tjänster inom utbildning, konferenser samt projekt och handledning till individer, företag och organisationer. Försäljning av varor och tjänster inom hemelektronik som data, IT, tv, samt försäljning av varor och tjänster inom reklam och annonsering.

Idag är PDX i Sandviken av bolagstypen Enskild firma.

PDX i Sandviken är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

PDX i Sandviken innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-10-27 och PDX i Sandviken är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-10-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PDX i Sandviken så är det följande:

PDX i Sandviken har 660301-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.