Per Sjöberg Konsulting i Sandviken

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och Per Sjöberg Konsulting i Sandviken är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Per Sjöberg Konsulting i Sandviken är ett av dem. Statusen för Per Sjöberg Konsulting i Sandviken är att Bolaget är aktivt.

Per Sjöberg Konsulting i Sandviken är ett Enskild firma och skapades 2005-05-06. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Per Sjöberg Konsulting i Sandviken ska trivas.

I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Utbildning, konsulting, försäljning av varor och tjänster inom media och underhållning samt information inom it och data, företaget skall även bedriva verksamhet med försäljning av varor och tjänster inom snickeri- och möbelförsäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Per Sjöberg Konsulting i Sandviken inte är momsregistrerat.

Idag är Per Sjöberg Konsulting i Sandviken och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Per Sjöberg Konsulting i Sandviken så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Per Sjöberg Konsulting i Sandviken är Sjöberg, Per Erik som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Per Sjöberg Konsulting i Sandviken har 660504-XXXX som sitt organisationsnummer.