Inner Power Coaching

Gävleborgs län

Information

Inner Power Coaching är en verksamhet som finns i Sandviken. I Inner Power Coaching finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindroth, Hans Magnus som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Inner Power Coaching så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Inner Power Coaching på telefon 026-214909.

Coaching och handleding, Kurser och terapeut i personlig utveckling. Försäljning av hälsofrämjande produkter. Friskvård och aktiviteter. Arrangör, samordnare av företag, kurser och evenemang.

Idag är Inner Power Coaching av bolagstypen Enskild firma.

Inner Power Coaching är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Inner Power Coaching innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-03-18 och Inner Power Coaching är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-03-18.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Inner Power Coaching så är det följande:

Inner Power Coaching har 661104-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.