Bosse Hedströms Byggverksamhet

Gävleborgs län

Information

Bosse Hedströms Byggverksamhet hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Bosse Hedströms Byggverksamhet finns. I Sandviken så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Bosse Hedströms Byggverksamhet tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Bosse Hedströms Byggverksamhet har haft sedan 2007-07-30. Bosse Hedströms Byggverksamhet har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bosse Hedströms Byggverksamhet så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6753182.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Bosse Hedströms Byggverksamhet har idag 670331-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bosse Hedströms Byggverksamhet

Byggnadsverksamhet inom trä- och plåtarbeten åt diverse uppdragsgivare.

I Bosse Hedströms Byggverksamhet så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hedström, Bo Anders som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .