Tommy Olssons Åkeri

Gävleborgs län

Information

670809-XXXX är organisationsnummer för bolaget Tommy Olssons Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tommy Olssons Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Tommy Olssons Åkeri finns i.

Tommy Olssons Åkeri har varit registrerat sedan 1990-04-23 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tommy Olssons Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Tommy Olssons Åkeri är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Tommy Olssons Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tommy Olssons Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 0291-50053 eller genom brev på följande adress:

Åkeri.

Det finns olika personer som har en koppling med Tommy Olssons Åkeri och det är Olsson, Karl Tommy som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,