tangen it & media

Gävleborgs län

Information

Utbilnings- och informationstjänster främst inom data, webbdesign och digital bildbehandling. Konsulttjänster vad gäller webbdesign webbproduktion och elektronisk marknadsföring. Produktion och försäljning av text och grafik främst för utbildnings-, informations- och marknadsföringsändamål, såväl traditionellt (på papper) som elektroniskt. Produktion och försäljning av utbildnings- och informationsmaterial. Konsulttjänster inom el och data. Service och installation av datorer, nätverk och elutrustning. Försäljning av data och elutrustning material. Viss försäljning av reklam- och presentartiklar. Annan design och formgivning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för tangen it & media vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Sandviken så är tangen it & media en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 2000-06-15 så skapades tangen it & media och verksamheten är har F-skattsedel tangen it & media har haft det sedan 2000-07-19.

tangen it & media är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-07-19

670809-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sandviken.

Just nu är tangen it & media och det finns många verksamheter som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med tangen it & media så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom tangen it & media är Tangen, Catrine Ziddharta som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .