M. HELHETSRYTM

Gävleborgs län

Information

M. HELHETSRYTM är ett av många bolag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som M. HELHETSRYTM finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

M. HELHETSRYTM är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-04-09.

M. HELHETSRYTM som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2000-12-29. Men sedan 2001-01-02 så har M. HELHETSRYTM varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på M. HELHETSRYTM så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-256489.

Sandviken arbetar för att bolag som M. HELHETSRYTM ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för M. HELHETSRYTM. Det finns flera bolag i Gävleborgs län.

Konsultverksamhet avseende personlig utveckling i syfte att medvetandegöra kropp och sinnen. Arbetet kommer att ske för ungdomar i skolor, fritidsgårdar etc. och även för privata grupper. Handel med produkter tillhörande min verksamhet såsom kristaller, rökelser samt därmed förenliga produkter.

Firmatecknare för M. HELHETSRYTM är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till M. HELHETSRYTM och det är följande personer, Lindroth, Marja-Liisa som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för M. HELHETSRYTM är 671114-XXXX.