Maskinix

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Enskild firma som heter Maskinix. Det finns flera verksamheter som liknar Maskinix i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Maskinix är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2003-12-08 så har Maskinix varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Maskinix och det finns fler verksamheter som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Maskinix så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Maskinix så kan ni göra det på 0290-70338.

Handel med entreprenadmaskiner samt utrustningar och redskap, samt import och e xport av dito. Reparationer och påbyggnader av entreprenadrelaterade fordon. Utbildningar inom entreprenadmaskin, mark och anläggningsområdet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lias, Kaj Robert som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Maskinix har 680607-XXXX som sitt organisationsnummer.