Puttes Reparation & Racing i Kungsgården

Gävleborgs län

Information

Puttes Reparation & Racing i Kungsgården är ett av många verksamheter som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Puttes Reparation & Racing i Kungsgården finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Puttes Reparation & Racing i Kungsgården är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-01-13.

Puttes Reparation & Racing i Kungsgården som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2002-12-12. Men sedan 2003-01-13 så har Puttes Reparation & Racing i Kungsgården varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Puttes Reparation & Racing i Kungsgården så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-37664.

Sandviken arbetar för att verksamheter som Puttes Reparation & Racing i Kungsgården ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Puttes Reparation & Racing i Kungsgården. Det finns flera verksamheter i Gävleborgs län.

Utföra fordonsreparationer och service. handel med delar och tillbehör samt tillhörande racingverksamhet. chaufförsarbete.

Firmatecknare för Puttes Reparation & Racing i Kungsgården är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Puttes Reparation & Racing i Kungsgården och det är följande personer, Gilberg, Leif Gustav som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Puttes Reparation & Racing i Kungsgården är 680816-XXXX.