Riders lifestyle sweden

Gävleborgs län

Information

681222-XXXX är organisationsnummer för bolaget Riders lifestyle sweden. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Riders lifestyle sweden är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Riders lifestyle sweden finns i.

Riders lifestyle sweden har varit registrerat sedan 2008-05-13 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Riders lifestyle sweden så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-15.

Riders lifestyle sweden är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Riders lifestyle sweden är följande:

Vill ni komma i kontakt med Riders lifestyle sweden så kan ni göra det på telefon genom 026-273268 eller genom brev på följande adress:

Extremsport Konsultering reklam marknadsföring.

Det finns olika personer som har en koppling med Riders lifestyle sweden och det är Karlsson, Lars Richard som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,