Peter Brodin Skogstjänst

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och Peter Brodin Skogstjänst är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Peter Brodin Skogstjänst är ett av dem. Statusen för Peter Brodin Skogstjänst är att Bolaget är aktivt.

Peter Brodin Skogstjänst är ett Enskild firma och skapades 1996-08-13. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Peter Brodin Skogstjänst ska trivas.

Peter Brodin Skogstjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Uppdragsverksamhet såsom skogsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Peter Brodin Skogstjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Peter Brodin Skogstjänst och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Peter Brodin Skogstjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-50054.

.

De som är på något sätt har med Peter Brodin Skogstjänst är Brodin, Leif Peter som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Peter Brodin Skogstjänst har 681228-XXXX som sitt organisationsnummer.