Ola's Industri Service

Gävleborgs län

Information

690124-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ola's Industri Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ola's Industri Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Ola's Industri Service finns i.

Ola's Industri Service har varit registrerat sedan 1997-02-04 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ola's Industri Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Ola's Industri Service är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Ola's Industri Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ola's Industri Service så kan ni göra det på telefon genom 070-5760498 eller genom brev på följande adress:

Svetsning, reparationer, ombyggnad av maskiner inom stålindustrin.

Det finns olika personer som har en koppling med Ola's Industri Service och det är Andersson, Lars Ola som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,