Tords Mekaniska & Motor

Gävleborgs län

Information

Tords Mekaniska & Motor är ett av många bolag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Tords Mekaniska & Motor finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tords Mekaniska & Motor är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-06-22.

Tords Mekaniska & Motor som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2006-07-20. Men sedan 2006-06-22 så har Tords Mekaniska & Motor varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tords Mekaniska & Motor så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2997585.

Sandviken arbetar för att bolag som Tords Mekaniska & Motor ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Tords Mekaniska & Motor. Det finns flera bolag i Gävleborgs län.

Mekanisk verkstad för tillverkning och reparation. Svarvning, fräsning, svetsning, slipning, hening. Motorrenovering: cylinderborrning, topplocksrenovering, vevstaksrenovering. Försäljning av motorfordon och reservdelar för motorfordon.

Firmatecknare för Tords Mekaniska & Motor är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tords Mekaniska & Motor och det är följande personer, Engström, Tord Reinhold som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Tords Mekaniska & Motor är 690201-XXXX.