Stefan Hökdahl Jordbruk

Gävleborgs län

Information

Stefan Hökdahl Jordbruk hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Stefan Hökdahl Jordbruk finns. I Sandviken så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Stefan Hökdahl Jordbruk tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Stefan Hökdahl Jordbruk har haft sedan 1994-01-01. Stefan Hökdahl Jordbruk har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stefan Hökdahl Jordbruk så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 026-290505.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Stefan Hökdahl Jordbruk har idag 690307-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Stefan Hökdahl Jordbruk

Spannmåls- och köttproducerande jordbruk. Även försäljning av grönsaker, ägg, potatis och hantverk från den egna gården.

I Stefan Hökdahl Jordbruk så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hökdal, Anders Stefan som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .