BERITMA Köksinredningar

Gävleborgs län

Information

691106-XXXX är organisationsnummer för verksamheten BERITMA Köksinredningar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BERITMA Köksinredningar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som BERITMA Köksinredningar finns i.

BERITMA Köksinredningar har varit registrerat sedan 2005-05-26 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för BERITMA Köksinredningar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-17.

BERITMA Köksinredningar är och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är .

Firmatecknare för BERITMA Köksinredningar är följande:

Vill ni komma i kontakt med BERITMA Köksinredningar så kan ni göra det på telefon genom 0522-37012 eller genom brev på följande adress:

Import, försäljning av bostadsinredningar, kök, möbler, byggmaterial, trädgårdsartiklar och hushållsmaskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med BERITMA Köksinredningar och det är Åsbrink, Lars Håkan Jonas som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,