PC-grund Maria Åhman

Gävleborgs län

Information

691203-XXXX är organisationsnummer för företaget PC-grund Maria Åhman. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PC-grund Maria Åhman är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som PC-grund Maria Åhman finns i.

PC-grund Maria Åhman har varit registrerat sedan 1997-09-04 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PC-grund Maria Åhman så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

PC-grund Maria Åhman är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för PC-grund Maria Åhman är följande:

Vill ni komma i kontakt med PC-grund Maria Åhman så kan ni göra det på telefon genom 0290-10428 eller genom brev på följande adress:

Individuellt anpassad utbildning i PC-hantering på grundnivå.

Det finns olika personer som har en koppling med PC-grund Maria Åhman och det är Romoi, Anna Maria som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,