Silvermåne

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Enskild firma som heter Silvermåne. Det finns flera företag som liknar Silvermåne i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Silvermåne är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-10-06 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2005-10-03 så har Silvermåne varit registrerat och sedan 2005-10-06 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Silvermåne och det finns fler företag som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Silvermåne så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Silvermåne så kan ni göra det på 0290-37196.

Djur: Kommunikation, Massage, Utbildning. Privatpersoner: Vägledning, Rådgivning, Kommunikation, Samtalsterapi, Massage, Andlig utveckling, Personlig utveckling, Resor. Företag: Vägledning, Rådgivning, Kommunikation, Samtalsterapi, Massage, Andlig utveckling, Personlig utveckling, Resor, Lokaluthyrare.Utbildning: Andlig utveckling, Personlig utveckling, Alternativmedicin. Behandling: Massage, Healing, Alternativmedicin. Försäljning: Utbildningsmaterial, Allt inom alternativa behandlingsmetoder, Tillverkning av egna salvor.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Enbarr, Maria Catarina som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Silvermåne har 700121-XXXX som sitt organisationsnummer.