Dahls Toner och Rytmer

Gävleborgs län

Information

Dahls Toner och Rytmer är ett av många verksamheter som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Dahls Toner och Rytmer finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Dahls Toner och Rytmer är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-08-09.

Dahls Toner och Rytmer som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2004-09-03. Men sedan 2004-08-09 så har Dahls Toner och Rytmer varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dahls Toner och Rytmer så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6805022.

Sandviken arbetar för att verksamheter som Dahls Toner och Rytmer ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Dahls Toner och Rytmer. Det finns flera verksamheter i Gävleborgs län.

Musikbranschen, musikaliska tjänster inom trummor, slagverk, piano och sång. Undervisning inom dessa områden kan också förekomma.

Firmatecknare för Dahls Toner och Rytmer är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dahls Toner och Rytmer och det är följande personer, Dahl, Per Sven Mattias som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Dahls Toner och Rytmer är 700123-XXXX.