Ovansjö Blästring & Målning

Gävleborgs län

Information

Ovansjö Blästring & Målning hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Ovansjö Blästring & Målning finns. I Sandviken så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Ovansjö Blästring & Målning tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Ovansjö Blästring & Målning har haft sedan 2004-01-22. Ovansjö Blästring & Målning har funnits sedan och 2004-01-22 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ovansjö Blästring & Målning så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0290-37886.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Ovansjö Blästring & Målning har idag 700328-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ovansjö Blästring & Målning

Blästring och målning av konstruktioner samt entreprenaduppdrag.

I Ovansjö Blästring & Målning så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Leif Torbjörn som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .