culejo

Gävleborgs län

Information

700601-XXXX är organisationsnummer för bolaget culejo. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som culejo är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som culejo finns i.

culejo har varit registrerat sedan 2005-03-10 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för culejo så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-13.

culejo är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för culejo är följande:

Vill ni komma i kontakt med culejo så kan ni göra det på telefon genom 070-3113987 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av kosmetika, solspray, kläder, E-böcker på cd- skiva. Auktioner på nätet. Reklam för andra företag på egen hemsida.Personal uthyrning av personel till byggandsarbeten och trädgårdsarbeten. Försäljning av solspray och kläder på marknader.

Det finns olika personer som har en koppling med culejo och det är Johansson, Kurt-Lennart Mikael som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,