Birgitta Hedmans Blommor efterträdare

Gävleborgs län

Information

700615-XXXX är organisationsnummer för bolaget Birgitta Hedmans Blommor efterträdare. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Birgitta Hedmans Blommor efterträdare är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Birgitta Hedmans Blommor efterträdare finns i.

Birgitta Hedmans Blommor efterträdare har varit registrerat sedan 2009-03-17 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-04-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Birgitta Hedmans Blommor efterträdare så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-04-10.

Birgitta Hedmans Blommor efterträdare är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Birgitta Hedmans Blommor efterträdare är följande:

Vill ni komma i kontakt med Birgitta Hedmans Blommor efterträdare så kan ni göra det på telefon genom 026-193100 eller genom brev på följande adress:

Handel med snittblommor, krukväxter och presentartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Birgitta Hedmans Blommor efterträdare och det är Grandien, Jeanette Maria som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,