Sandkällans Alltjänst.

Gävleborgs län

Information

Sandkällans Alltjänst. är ett företag som finns i Sandviken. I Sandkällans Alltjänst. finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hedberg, Tommy Niklas som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sandkällans Alltjänst. så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sandkällans Alltjänst. på telefon .

Uthyrningsverksamhet av ordningsvaktstjänster, samt även övrig konsultation inom säkerhetsbranchen. Även uthyrning av dörrvakter, garderobiärer. Sanering städning. Även erbjuda flytt och transporttjänster. Även uthyrning av släpfordon. Reparation och fastighetsskötsel såsom målning och viss snickeriverksamhet. Uppfödning av kaniner för försäljning. Reparation och försäljning av fordon och maskiner. Entreprenad verksamhet, såsom grävning och snöskottning. Köpa och sälja trä i olika former, även bearbetning av nämnda produkter, såsom sågning och hyvling. Även transport av nämnda varor. Förvaltande av fastigheter och värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet. Utdelning av tidningar och reklam. Stödpersonverksamhet inom tvångspsykiatrin åt landstinget Dalarna och landstinget Göteborg.

Idag är Sandkällans Alltjänst. av bolagstypen Enskild firma.

Sandkällans Alltjänst. är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sandkällans Alltjänst. innehar ej F-skattsedel och Sandkällans Alltjänst. är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sandkällans Alltjänst. så är det följande:

Sandkällans Alltjänst. har 700801-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.