Lövgrens Uthyrning o Försäljning

Gävleborgs län

Information

710310-XXXX är organisationsnummer för företaget Lövgrens Uthyrning o Försäljning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lövgrens Uthyrning o Försäljning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Lövgrens Uthyrning o Försäljning finns i.

Lövgrens Uthyrning o Försäljning har varit registrerat sedan 2004-06-08 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lövgrens Uthyrning o Försäljning så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lövgrens Uthyrning o Försäljning är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Lövgrens Uthyrning o Försäljning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lövgrens Uthyrning o Försäljning så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av plastbåtar och båt motorer, snöskotrar, släpvagnar, motorsågar, vedklyvar, trädgårdstraktor, kanoter, gräsklippare, byggverktyg och trailer. Försäljning av båtar och utombordare, trailer, snöskotrar och släpvagnar.

Det finns olika personer som har en koppling med Lövgrens Uthyrning o Försäljning och det är Lövgren, Rolf Mikael som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,