Yo are Consulting

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och Yo are Consulting är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Yo are Consulting är ett av dem. Statusen för Yo are Consulting är att Bolaget är aktivt.

Yo are Consulting är ett Enskild firma och skapades 2006-09-01. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Yo are Consulting ska trivas.

Yo are Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-31. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Hälsa, friskvård och rehabilitering. Försäljning av naturmedel och kosttillskott.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Yo are Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-31.

Idag är Yo are Consulting och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Yo are Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5120229.

.

De som är på något sätt har med Yo are Consulting är Norgren, Eva Kristina som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Yo are Consulting har 710522-XXXX som sitt organisationsnummer.