Q-konstruktion

Gävleborgs län

Information

Q-konstruktion är ett av många företag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Q-konstruktion finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Q-konstruktion som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2005-01-31.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Q-konstruktion så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sandviken arbetar för att företag som Q-konstruktion ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Q-konstruktion. Det finns flera företag i Gävleborgs län.

Elektroteknisk konstruktion med inriktning mot produktutveckling inom elkraft och analog digital teknik. Utveckling av produkter bestående av en elektroteknisk skalmodell prototyp med tillhörande datorstimuleringsmodeller, beräkningar och kretsscheman. Konsultverksamhet såsom problemställningar inom elektroteknisk konstruktion, lösningar av dimensioneringsproblem som en del av ett större projekt, teknisk rådgivning, genomförbarhetsstudier, lönsamhetsanalyser, fältmätningar och materialmätningar.

Firmatecknare för Q-konstruktion är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Q-konstruktion och det är följande personer, Qvarnström, Lars Göran som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Q-konstruktion är 710829-XXXX.