Daghemmet Grodan Ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

716458-5668 är organisationsnummer för bolaget Daghemmet Grodan Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Daghemmet Grodan Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Sandviken som är den kommunen som Daghemmet Grodan Ekonomisk förening finns i.

Daghemmet Grodan Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 1990-06-18 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Daghemmet Grodan Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Daghemmet Grodan Ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Daghemmet Grodan Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Kjell Lusth och Anders Stenegren, var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Daghemmet Grodan Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 0290-70483 eller genom brev på följande adress:
Ytterbybacken 3, 811 95, Järbo

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva ett föräldrarkooperativt daghem för medlemmarnas barn.

Det finns olika personer som har en koppling med Daghemmet Grodan Ekonomisk förening och det är Lusth, Kjell Anders som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ryckertz, Mari Charlotta som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenegren, Bengt Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Tangen, John Kurt som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wengelin, Lena Catarina som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckström, Lars Fredrik som är född 1974 och har titeln SuppleantEriksson, Lars Erik som är född 1976 och har titeln Suppleant, Rosén, Jenny Matilda Sophia som är född 1978 och har titeln Suppleant,