Jenny Ohlsson Interiör & Möbelomklädnad

Gävleborgs län

Information

Jenny Ohlsson Interiör & Möbelomklädnad hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Jenny Ohlsson Interiör & Möbelomklädnad finns. I Sandviken så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Jenny Ohlsson Interiör & Möbelomklädnad tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Jenny Ohlsson Interiör & Möbelomklädnad har haft sedan 1997-01-01. Jenny Ohlsson Interiör & Möbelomklädnad har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Jenny Ohlsson Interiör & Möbelomklädnad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-270656.

Sandviken arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Jenny Ohlsson Interiör & Möbelomklädnad har idag 720130-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Jenny Ohlsson Interiör & Möbelomklädnad

Tapetserarverkstad, omklädsel av möbler, försäljning av tyger och inredningsdetaljer samt konsulthjälp för offentlig och privat inredning.

I Jenny Ohlsson Interiör & Möbelomklädnad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Jenny Katarina som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .