SettData

Gävleborgs län

Information

SettData hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där SettData finns. I Sandviken så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. SettData tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket SettData har haft sedan 2006-08-17. SettData har funnits sedan och 2006-08-17 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till SettData så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0290-37770.

Sandviken arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

SettData har idag 730416-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för SettData

Konsultverkmsahet inom service av datorer (hårdvara och mjukvara, datorsupport på plats och via telefon), olika typer av datautbildningar inom hårdvara och mjukvara, uppbyggnad och underhåll av hemsidor.

I SettData så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Setterholm, Anders Göran Christer som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .