MA Automation

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och MA Automation är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MA Automation är ett av dem. Statusen för MA Automation är att Bolaget är aktivt.

MA Automation är ett Enskild firma och skapades 2006-01-26. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MA Automation ska trivas.

MA Automation är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-19. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konstruktion, om- och tillbyggnad av maskiner främst styrda CNC svarvar, fräsar, portalladare, transportsystem förpackningsutrustning samt industriautomation och elinstallation, utbildning, byggda datasystem nätverk, datorer,

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MA Automation är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-19.

Idag är MA Automation och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med MA Automation så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-2522142.

.

De som är på något sätt har med MA Automation är Andersson, Markus Elfrid som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

MA Automation har 730503-XXXX som sitt organisationsnummer.