Jörgensdotter & Ord

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Enskild firma som heter Jörgensdotter & Ord. Det finns flera verksamheter som liknar Jörgensdotter & Ord i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Jörgensdotter & Ord är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-02-26 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2004-04-01 så har Jörgensdotter & Ord varit registrerat och sedan 2004-02-26 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Jörgensdotter & Ord och det finns fler verksamheter som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Jörgensdotter & Ord så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Jörgensdotter & Ord så kan ni göra det på 0290-38266.

Skrivande i olika former och sammanhang såsom skönlitterärt författande, krönike- och recensionsskrivande för olika tidningar eller tidskrifter,skrivarlärare handledare för skrivskolor & bibliotek, föredragshållare på skolor & bibliotek, livepoet med uppläsningar.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Jörgensdotter, Anna Sofia Elisabet C som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Jörgensdotter & Ord har 730516-XXXX som sitt organisationsnummer.