Krister Erikssons Underhållning- och Nöjeskonsult

Gävleborgs län

Information

Krister Erikssons Underhållning- och Nöjeskonsult hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Krister Erikssons Underhållning- och Nöjeskonsult finns. I Sandviken så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Krister Erikssons Underhållning- och Nöjeskonsult tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Krister Erikssons Underhållning- och Nöjeskonsult har haft sedan 1995-01-01. Krister Erikssons Underhållning- och Nöjeskonsult har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Krister Erikssons Underhållning- och Nöjeskonsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 026-255191.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Krister Erikssons Underhållning- och Nöjeskonsult har idag 730725-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Krister Erikssons Underhållning- och Nöjeskonsult

Discjockeyspelningar samt diverse bokningar och arrangemang inom musik- och nöjesbranschen.

I Krister Erikssons Underhållning- och Nöjeskonsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Per Erik Krister som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .