Lumek Motorsport

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och Lumek Motorsport är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Lumek Motorsport är ett av dem. Statusen för Lumek Motorsport är att Bolaget är aktivt.

Lumek Motorsport är ett Enskild firma och skapades 2003-03-11. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Lumek Motorsport ska trivas.

Lumek Motorsport är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-25. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bedriva verksamhet inom motorsport, som rally samt kundaktiviteter såsom uppvisning av rallybilen och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lumek Motorsport är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-25.

Idag är Lumek Motorsport och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Lumek Motorsport så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Lumek Motorsport är Vesterlund, Patrik Gunnar som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lumek Motorsport har 740116-XXXX som sitt organisationsnummer.