Sandvikens söm & inredning

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och Sandvikens söm & inredning är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sandvikens söm & inredning är ett av dem. Statusen för Sandvikens söm & inredning är att Bolaget är aktivt.

Sandvikens söm & inredning är ett Enskild firma och skapades 2005-02-24. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sandvikens söm & inredning ska trivas.

Sandvikens söm & inredning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-10. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bilsadelmakeri, renoveringar och nytillverkningar av inredningar och lösa föremål til bilar, husvagnar, flygplan, båtar och yrkesfordon, försäljning av material i tapetseraryrket, sadelmakeri- yrket och andra textilier på kunders uppdrag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sandvikens söm & inredning är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-31.

Idag är Sandvikens söm & inredning och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Sandvikens söm & inredning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-219179.

.

De som är på något sätt har med Sandvikens söm & inredning är Högström, Jessica Helena som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sandvikens söm & inredning har 740803-XXXX som sitt organisationsnummer.