Jennys Salong På håret

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och Jennys Salong På håret är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Jennys Salong På håret är ett av dem. Statusen för Jennys Salong På håret är att Bolaget är aktivt.

Jennys Salong På håret är ett Enskild firma och skapades 1996-10-14. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Jennys Salong På håret ska trivas.

Jennys Salong På håret är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-10. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Frisör, hårvård.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jennys Salong På håret är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-10.

Idag är Jennys Salong På håret och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Jennys Salong På håret så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-276733.

.

De som är på något sätt har med Jennys Salong På håret är Wikman, Jenny Christina som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Jennys Salong På håret har 740919-XXXX som sitt organisationsnummer.