Strömbom Consulting

Gävleborgs län

Information

750823-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Strömbom Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Strömbom Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Strömbom Consulting finns i.

Strömbom Consulting har varit registrerat sedan 2007-03-01 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Strömbom Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-06.

Strömbom Consulting är och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Strömbom Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Strömbom Consulting så kan ni göra det på telefon genom 026-263377 eller genom brev på följande adress:

Konsulttjänster inom organisationsutveckling, team-building, ledarskap och personlig utveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Strömbom Consulting och det är Strömbom, Nils David som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,